Anmeldelser

Færdigt arbejde!Færdigt arbejde! Frontberetning fra globaliseringens brændpunkter

Kim Hundevadt er en eminent journalist, iagttager, forfatter og rapportør. Det har han bevist tidligere, og nu foreligger der et nyt og klart bevis. En højaktuel og kompetent analyse af Danmarks globale situation. Positive fortællinger, kritiske analyser, realistiske vurderinger og advarsler, gode råd og stof til eftertanke og nøjere analyse.
Steen Hildebrandt i Børsen

Den her bog er god. Fordi forfatteren har været ude og tale med virksomheder og hørt om menneskers erfaringer med at flytte produktion fra Danmark til lavtlønsområderne. Vi møder mulighederne i øjenhøjde.
Rolf Jensen i Jyllands-Posten

Med usædvanlig skarp iagttagelse og grundig research tager Hundevadt læseren med på en humoristisk rejse til globaliseringens brændpunkter. De farverige fortællinger, den underholdende skrivefacon og det grundige researcharbejde, som Hundevadt unægtelig har foretaget, gør bogen absolut anbefalelsesværdig.
Frank Radich, Strategy-Lab

Forfatteren og Jyllands-Post-journalisten Kim Hundevadt har i et år rejst rundt i Indien, Taiwan, Kina og Ukraine og talt med virksomheder og mennesker, som står midt i globaliseringens brændpunkter. Det er det, der gør bogen så god. At globaliseringen kommer ned i øjenhøjde via mødet med mennesker af kød og blod. De mange case stories gør samtidig bogen til en meget letlæselig sag.
Claus Clausen, Danmarks Eksportråd