Anmeldelser

kkKanten af kaos – En guide til det moderne liv

Bogen henvender sig til hjertet. Men ikke kun det. Styrken er, at der kommer en lind strøm af tal, statistikker og citater, der underbygger teksten. Hundevadt har skrevet sin bog med højre hånd og som nævnt med hånden på hjertet.
Rolf Jensen i Jyllands-Posten

Kanten af Kaos hedder bogen, og jeg vil godt se den læser, der ikke føler sig skubbet ud over den. Travlhedens pris må til debat, kræver forfatteren og beskriver selv sin bog som en opdagelsesrejse ind i hverdagen og videre ud i den store verden med det formål at forstå begge dele og blive bedre til at trives i den. Til at balancere. Det er en flot tur.
Merethe Tølbøll i Nordjyske

Kim Hundevadts bog er velkomponeret. Gennemresearchet med mange oplysninger om det moderne menneskes liv på knivsæggen mellem kaos og kedsomhed. Hvis man vakler på æggen, bliver man enten syg af stress eller stivner i rutinens tryghed. Eksemplerne er mange og beskrevet med underfundig humor og bevæger sig fra Sokrates til de nye teknologiers eksponentielle vækst – fra køkken til kaosteori.
Mette Holm i Pathfinder

Kim Hundevadt har en af Danmarks skarpeste journalistiske penne. Det vidner mange indsigtsfulde artikler i Jyllands-Posten om gennem mange år. Med bogen Kanten af Kaos kaster han sig over emnerne travlhed, kaos og de mange selvmodsigelser, der findes i kølvandet af de to begreber. Bogen er præget af et klart sprog.
Henrik Ørholst i Civiløkonomen