Kanten af kaos

Kanten af Kaos – En guide til det moderne livkk

Stadig flere danskere bliver stressede og udbrændte. Men vi er også rigere og raskere end nogensinde før. Og vi har en livskvalitet, som mange med rette misunder os.
“Kanten af kaos” går ind bag de selvmodsigende statistikker for at finde en forklaring på dette paradoks: At vi på én gang lever i den bedste og den værste af alle tider.
Det er bogens tese, at vi lever på kanten af kaos. Vi har brug for tryghed og stabilitet. Men vi møder også verden med nysgerrighed og appetit på livets udfordringer.

For lidt kaos? Vi keder os ihjel.
For meget kaos? Vi dør af stress.

”Kanten af kaos” er en bog om den moderne travlhed. Hvor kommer den fra? Og hvordan kan vi trives med den? Mange mener, at hverdagen er blevet for krævende. At det er svært at leve op til tidens ideal om, at vi både skal have en succesrig karriere og et harmonisk familieliv.

I et harmonisk samfund er der en vis balance mellem statiske og dynamiske kræfter. Men mange af os mister lysten til eventyret, fordi vi har svært ved at rumme mange forandringer på én gang. Og fordi døgnets timer ikke altid rækker til alt det, som vi mener, vi skal nå.