Anmeldelser

stifinderStifinderen – om coachen Lasse Zäll og kunsten at skabe forandring

Bogen har sit ydre drama. Men energien ligger ikke så meget i, hvad livet har bragt manden, som i, hvad han har gjort med det, livet bragte. Og i videre forstand, hvad det er for lektioner i Lasse Zälls liv, der kan overføres til læserens egen tilværelse. Den centrale fortælling står fint. Hundevadt har et godt greb om strukturen, sproget er direkte og effektivt, og på de bedste strækninger er der stor dynamik. En bog man bliver klog af.
Frank Stokholm i Børsens Nyhedsmagasin

Hvis bogen får bare halvt så meget indflydelse som Zälls coaching, så får den et langt liv.
Eigil Evert i Berlingske Tidende

Topkarakter for substansialitet, relevans og spænding. Stifinderen er skrevet i et engageret og levende sprog og er en af den slags bøger, som man mest af alt bare har lyst til at sluge i en mundfuld. At læse bogen er som at følge en sti, der fører direkte ind under huden på Lasse Zäll og frem til steder, der syder af livsklogskab og konfronterer en med nogle af tilværelsens eksistensielle temaer.
Jens Valentin Hansen i Asylen

En bog om hvorledes man kan arbejde med at finde stier for sig selv og for andre. På den måde er det en bog med mange facetter, med mange interessante vinkler. Kim Hundevadt giver i et fint sprog en diskret og dog direkte og ærlig præsentation af personen Lasse Zäll.
Steen Hildebrandt i Børsen

Har man læst Kim Hundevadts bog om den dansk-svenske coach Lasse Zäll, er man blevet en hel generation klogere i løbet af, hvad der svarer til en eftermiddag.
Charlotte Rørth i Jyllands-Posten